Grant Thornton

Movin' Barcelona had, together with Rese Experten, the opportunity to organise the event for the Swedish company Grant Thornton during their visit to Barcelona 10th-13th Sept 2015. The program consisted of a nice mix of leisure and work, such as conference at the hotel H10 Art Gallery and team building activity “Master Chef” at Valkiria Hub Space.

 

”Vårt samarbete med Helena har fungerat utmärkt på alla sätt. Hon är duktig på att komma med idéer och uppslag väl anpassade till vår kund. Snabb kommunikation både före och under eventet samt ett stort mått av flexibilitet. Jag kan varmt rekommendera Movin Barcelona som samarbetspartner.”

Anette Löfgren

Rese Experten Logo MERGED Tilted[1].jpg

ReseExpertenAB

 

 

 

”Vi har fått fantastisk service från allra första början och kunnat bolla många idéer tillsammans med er. Vi fick verkligen en resa som var blandad med både nytta och nöje och var alltid trygga med att kunna höra av oss till er eller er kontaktperson på plats om problem uppstod eller om vi hade frågor.”

Lisa Mårtensson                                                                                                          Grant Thornton